Suosittuja uusia suomalaistähtiä musiikkikentällä

Suomi on täynnä teräviä nuoria ja lahjakkaita muusikoita pääseekin pinnalle aika usein. On olemassa lukuisia artisteja ja yhtyeitä, jotka eivät ole vielä julkaisseet yhtään studioalbumia, mutta heillä on silti vankka fanipohja.

Radiokanavista YleX luotsaa Läpimurto -raatia, jossa esitellään uusia nousevia muusikkoja. Sitä kautta artistinalut pystyvät saamaan itselleen enemmän näkyvyyttä, joka auttaa myös uran jatkon kannalta.

Suomalaisista artisteista ja yhtyeistä Shiraz Lane, Younghearted, Motions, Evelina, Elias Gould ja Biniyam ovat saaneet suurimman suosion. Esimerkiksi Evelina on tuttu The Voice of Finlandin ensimmäiseltä tuotantokaudelta, jossa hän kilpaili Elastisen joukkueessa. Evelina pääsi livelähetyksiin asti, mutta putosi kuitenkin ennen finaalia. Elias Gould puolestaan nousi pinnalle Miss Farkku Suomi -elokuvasta, jossa hän näytteli yhtä elokuvan kolmesta pääosasta. Voidaan myös mainita, että samasta elokuvasta julkisuuteen nousi myös Sanni.

Shiraz Lane on yksi Suomen nousevimmiksi tähdiksi mainituista yhtyeistä, joka soittaa hard rockia. Yhtye on päässyt jo esittelemään taitojaan ulkomaillekin. He nimittäin voittivat Hard Rock Cafen bändikilpailun vuonna 2014. Kilpailun voiton myötä yhtye pääsi soittamaan Torontoon, Kanadaan. Vuonna 2015 yhtye puolestaan esiintyi Japanissa, jossa järjestettiin Finland Fest – Loud & Metal Attack. Huhtikuu 2016 oli merkittävä askel yhtyeen historiassa. Silloin julkaistiin Shiraz Lanen esikoisalbumi For Crying Out Loud.

Suomen tulevaisuus musiikin saralla on siis taattu, koska nuoria, lahjakkaita muusikk.

About

View all posts by